Er maskene deres godkjente?
Du kan føle deg trygg på å bruke våre munnbind ettersom det er CE-merket og oppfyller EN 14683:2019 standard for medisinske munnbind. De egner seg godt til beskyttelse ved daglige gjøremål og for helsepersonell. Masken har mer enn 98% filtrering mot partikler på 0,3µm og beskytter derfor også godt mot støv, smog, pollen og annen luftforurensning. Våre ansiktsmasker er testet etter høy standard. Gjennom utseende, struktur og størrelse, bakteriell filtrerings-effektivitet (BFE), Differensial-trykk (Pa/cm2), mikrobiell renslighet (cfu/g) og pakking.

Hva er forhåndsbestillings- produkt?
For noen kinesiske produkter, på grunn av lang leveringstid og problemer med tilpasset klarering, vil kundene ha tilgang til å gjøre forhåndsbestillingen med betaling, noe som betyr at du vil komme på ventelisten vår og motta produktene så snart det ankommer Norge. Anslått ankomstdato vil også vises på siden.  Du kan også kansellere forhåndsbestillingen din med full retur av betalingen. Vi tilbyr Visa og MasterCard. 

Hvilken betalingsmetoder tilbyr dere?
Vi tilbyr Visa, MasterCard og Vipps. 

Hvilken leveringsalternativ har dere?
Vi tilbyr lokal henting for de som bor i Oslo omegn. For de som ikke har mulighet for lokal henting tilbyr vi leveringsalternativ som pakke til post i butikk, eller pakke til døren. 

Priser: 
Pakke til post i butikk: fra 169 til 259kr
Pakke til døren/ helt hjem: 299kr 
Lokal henting: Gratis 

Hva åpningstider for lokal henting? 
Vi ønsker å tilby våre kunder muligheten til å hente bestillingen på Vinslottet senter uten ekstra kostnader, det mulig å hente ordret fra mandag til torsdag 12- 18, fredag og lørdager 10 - 18. 

Spores pakkene?
Du kan spore alle pakkene gjennom linken du har fått på ordrebekreftelsen. Dersom du har problemer med å finne sporingsnummer, eller har spørsmål kan du kontakte oss!

Hvor lang tid tar det før jeg mottar varene mine?
For levering per post og levering på døren er leveringstiden 12 timer - 7 virkedager. 

Hvordan returnerer jeg en vare?
Hvis du har fått en feil i bestillingen — en vare som enten er skadet eller ikke holder god nok kvalitet — ta kontakt med oss slik at vi kan rette det opp! 

Hvis du angrer på et kjøp, gjelder våre betingelser og angrerettskjema. I utgangspunktet har du selv ansvaret for eventuelle returer til hovedlageret vårt.

Norex Market godtar ikke retur på mat og drikke, med mindre produktene blir skadet under transporten. 

Hvordan kansellerer jeg ordren min?
Vennligst kontakt vår kundeservice og de vil hjelpe deg!