Er maskene deres godkjente?
Du kan føle deg trygg på våre munnbind etter å bruke CE-merket og det som er godt i EN 146:201 standard for medisinske munnbind. De egner seg til beskyttelse ved daglig gjøremål og for hell. 0,3 og beskytter derfor også godt mot støv. , smog, pollen og annen luftforurensning Våre ansiktsmasker er testet etter høy standard Gjennomutseende, struktur og størrelse, bakteriell filtreringseffektivitet (2cm) mikrobiell renslighet (cfu/g) og pakking.

Hva er forhåndsbestillingsprodukt?
For noen kinesiske produkter, på grunn av lang leveringstid og problemer med tilpasset klarering, vil kundene ha tilgang til å gjøre forhåndsbestillingen med betaling, noe som betyr at du vil komme på ventelisten vår og motta produktene så snart det ankommer Norge. Du kan også bestille forhåndsbestilling din med full retur av betalingen Vi tilbyr Visa og MasterCard.

Hvilke betalingsmetoder tilbyr dere?
Vi tilbyr Visa, MasterCard og Vipps.

Hvilken levering salternativ har dere?
Vi tilbyr lokal jakt for de som bor i Oslo omegn. For de som ikke har mulighet for lokal jakt tilbyr vi leveringsalternativ som pakke til post i butikk, eller pakke til døren.

Priser:
Pakke til post i butikk: fra 169 til 259kr
Pakke til døren/helt hjem: 299kr
Lokal jakt: Gratis

Hva åpningstider for lokal jakt?
Vi ønsker å tilby våre kunder til å hente ordre på vårt i Ensjø uten ekstra kostnader, for å kunne gjøre det må du avtale tidspunkt på forveien og lørdager 12 - 15. Ring +47 919 23 499 for konkrete tidspunkt for jakt og instruks.

Sporer pakkene?
Du kan spore alle pakkene gjennom linken du har fått på ordrebekreftelsen. Dersom du har problemer med å finne sporingsnummer, eller har spørsmål kan du kontakte oss!

Hvor lang tid tar det før jeg mottar varene mine?
For levering per post og levering på døren er leveringstiden 12 timer - 7 virkedager.

Hvordan returnerer jeg en vare?
Hvis du har fått en feil i bestillingen — en vare som enten er skadet eller ikke holder god nok kvalitet — ta kontakt med oss ​​​​slik at vi kan rette det opp!

Hvis du angrer på et kjøp, gjelder våre betingelser og angrerettskjema.

Norex Market kommer ikke tilbake på mat og drikke, med mindre produkter blir skadet under transporten.

Hvordan kansellerer jeg ordren min?
Ta kontakt med vår kundeservice og vil hjelpe deg!