Vi tilbyr et bredt utvalg av smakfulle og autentisk øst-asiatiske matvarer. La oss hjelpe deg med å bringe smaken av Asia til ditt kjøkken

Velkommen til vår øst-asiatiske matvare butikk! Vi tilbyr autentiske matvarer fra hele Asia, inkludert Japan, Kina, Korea, Thailand, Vietnam og mer.

Vår butikk er dedikert til å tilby kundene de beste og mest autentiske produktene som er tilgjengelige. Vi har et bredt utvalg av varer, inkludert ferske grønnsaker, sjømat, ris, nudler, sauser, snacks og mye mer.

Vi har også et stort utvalg av spesielle og sjeldne produkter som kan være vanskelig å finne andre steder. Enten du ønsker å lage din favorittrett fra Asia eller ønsker å prøve noe nytt, vil vårt utvalg av matvarer og ingredienser gi deg muligheten til å utforske og oppdage nye smaker og retter.

Våre ansatte er alltid klare til å hjelpe deg med å finne akkurat det du trenger, enten det er å anbefale en spesiell ingrediens eller å hjelpe deg å finne en vare du leter etter. Besøk vår øst-asiatiske matvarebutikk i dag og la oss hjelpe deg å oppdage det beste fra Asia!Teamet 

NorexMarket er et dedikert team på å levere topp kundeservice til enhver kunde. Formålet vårt er å selge produkter innenfor helse og dagligvarer. 

I NorexMarket jobber vi med å gi deg som kunde en helhetlig god opplevelse hver gang du handler hos oss slik at vi ivaretar og opprettholder gode kundeforhold. Om du har noen spørsmål eller andre henvendelser ift produkt er det bare å ta kontakt med oss, så vil vi svare innen en kort tid. 

Vi har en lang erfaring innen import og produktutvikling. Vi har drevet med dette siden 2018, hvor vi har tilegnet oss kompetanse innen effektiv distribusjon, kostnadseffektiv produksjon og kvalitetsikret produkter. 

japansk og koreansk

View all

新鲜产品 • Ferskvarer

View all
🌱生姜 Ginger 200g
NorexMarket 🌱生姜 Ginger 200g
销售价格19,90 kr
🌱 软豆腐 Natural Soft Tofu 450g

Freskvarer

View all

TØRRVARER

View all
太太乐 辣鲜露 Chilli Liquid Seasoning 468g
太阳门 烧烤料 BBQ Powder 90g
太阳门 椒盐 Sichuan Pepper Salt 48g
王致和 黄豆酱 Soy Bean Sauce 450g
海天 山西老陈醋 Vinegar Shanxi 800ml
海天 腐乳 Beancurd Original Flav. 288g
HEALTHY BOY 金标蚝油 Thick oyster sauce
牛头牌 沙茶酱 Barbecue Sauce 127g
恒顺 白米醋 Rice Vinegar White 250ml
同珍 梘水 TUNG CHUN Lye water 500ml
李锦记 黑椒汁 Black Pepper Sauce 350g

Drikke

View all
茶π 柠檬红茶 NFS Lemon Drink 500ml
南国 生椰拿铁 NanGuo Coconut Latte 15g×22
八马茶叶 龙井 Bama Tea Longjing Tea 50g
康师傅 冰糖雪梨 Pearl Drink 250ml
荣文 特级珠茶(绿茶)Gunpowder Green Tea
八马茶叶 正山小种 Bama Tea Lapsang Souchong Tea 80g八马茶叶 正山小种 Bama Tea Lapsang Souchong Tea 80g
BAMBOO TREE 椰子水 Coconut water 1000ml
旺旺 碎碎冰 WANT WANT  Ice bar 8×78ml
金帆 普洱茶 Golden Sail Pu Erh 125g

Featured product

View details

Recently viewed

Nyhetsbrev

Kampanjer, nye produkter og salg.
Direkte til innboksen din.