Vi tilbyr et bredt utvalg av smakfulle og autentisk øst-asiatiske matvarer. La oss hjelpe deg med å bringe smaken av Asia til ditt kjøkken

Velkommen til vår øst-asiatiske matvare butikk! Vi tilbyr autentiske matvarer fra hele Asia, inkludert Japan, Kina, Korea, Thailand, Vietnam og mer.

Vår butikk er dedikert til å tilby kundene de beste og mest autentiske produktene som er tilgjengelige. Vi har et bredt utvalg av varer, inkludert ferske grønnsaker, sjømat, ris, nudler, sauser, snacks og mye mer.

Vi har også et stort utvalg av spesielle og sjeldne produkter som kan være vanskelig å finne andre steder. Enten du ønsker å lage din favorittrett fra Asia eller ønsker å prøve noe nytt, vil vårt utvalg av matvarer og ingredienser gi deg muligheten til å utforske og oppdage nye smaker og retter.

Våre ansatte er alltid klare til å hjelpe deg med å finne akkurat det du trenger, enten det er å anbefale en spesiell ingrediens eller å hjelpe deg å finne en vare du leter etter. Besøk vår øst-asiatiske matvarebutikk i dag og la oss hjelpe deg å oppdage det beste fra Asia!Teamet 

NorexMarket er et dedikert team på å levere topp kundeservice til enhver kunde. Formålet vårt er å selge produkter innenfor helse og dagligvarer. 

I NorexMarket jobber vi med å gi deg som kunde en helhetlig god opplevelse hver gang du handler hos oss slik at vi ivaretar og opprettholder gode kundeforhold. Om du har noen spørsmål eller andre henvendelser ift produkt er det bare å ta kontakt med oss, så vil vi svare innen en kort tid. 

Vi har en lang erfaring innen import og produktutvikling. Vi har drevet med dette siden 2018, hvor vi har tilegnet oss kompetanse innen effektiv distribusjon, kostnadseffektiv produksjon og kvalitetsikret produkter. 

japansk og koreansk

View all
日本  Hosan 原味海苔 Roasted seaweed snack 4.5g
KitKat 浓郁抹茶威化饼 Waf er Bar Rich Matcha 113g
节省 31%
辛拉面 加倍辣(杯装)Instant noodle Shin soup CUP supper spicy 68g
混合麻糬 Mochi Mixed (15 pieces) 225g
辛 干拌面 NONGSHIM Instant Shin ramyun stir fry 131g
呦呼 蜂蜜柚子茶 Youhu Honey Grapefruit Tea 500g
辛拉面(杯装)Instant noodle Shin soup CUP 68g
百奇 全麦巧克力棒 Pocky Tasty Style 77.6g

新鲜产品 • Ferskvarer

View all

Freskvarer

View all

TØRRVARER

View all

Drikke

View all
BAMBOO TREE 椰子水 Coconut water 500ml
康师傅 冰糖雪梨 Pearl Drink 250ml
荣文 特级珠茶(绿茶)Gunpowder Green Tea
八马茶叶 正山小种 Bama Tea Lapsang Souchong Tea 80g八马茶叶 正山小种 Bama Tea Lapsang Souchong Tea 80g
呦呼 蜂蜜柚子茶 Youhu Honey Grapefruit Tea 500g
王小乾 奇亚籽桂花坚果藕粉 500g
金帆 普洱茶 Golden Sail Pu Erh 125g
山外山 茉莉花茶 Jasmine Tea 50g

Featured product

View details

Recently viewed

Nyhetsbrev

Kampanjer, nye produkter og salg.
Direkte til innboksen din.